لیست اختراعات رضا رضوانی
كاربرد دستگاه حاضر در توليد برق، حرارت و توان محركه در پردازش مواد جامد و مايع فسادپذير بوده كه توليد گاز قابل اشتعال را نيز به¬همراه دارد. دايجستر بي¬هوازي برق و حرارت شامل يك مخزن دوجداره فولادي كاملا هوابند بوده و مجهز به سيستم خودكار پشتيبان حرارتي و الكتريكي، سيستم خودكار تنظيم pH، سيستم اندازه گيري گاز و سيركولاتور اتومات و ساير تجهيزات مكانيكي و الكتريكي ميباشد. بخش كنترل دقيق فاكتورهاي عملياتي شامل كنترلر دما با قابليت پشتيبان حرارتي و الكتريكي در صورت از بين رفتن سيستم حرارتي و سيستم الكتريكي مي¬باشد. سيستم كنترل دما مي¬تواند سه محدوده دمايي سايكروفيليك، مزوفيليك و ترموفيليك را براي دايجستر فراهم سازد. سيستم سيركولاتور شامل كنداكتور و تايمر (درون جعبه كنترل)، پمپ الكتريكي، جعبه كليد است. مدت زمان سيركوله نيز توسط تايمر ديجيتال با قابليت برنامهريزي روزانه، هفتگي و ماهانه تنظيم مي¬گردد. حجم بيوگاز توليدي واردشده به سيستم اندازه¬گيري، با تغيير ارتفاع استوانه¬هاي شناور تعيين مي¬گردد. بيوگاز توليدي يا بخار آب درون محفظه وارد موتور شده و سبب توليد برق در ژنراتور مي¬كند. از گرماي خروجي اين سامانه مصارف گرمايشي و بسياري از فرايندهاي صنعتي نيازمند برق يا حركت محركه استفاده كرد. بر¬اين¬اساس دستگاه حاضر، مدل مناسبي براي تجاريسازي و طرحهاي صنعتي خواهد بود.
زمينه فني اين اختراع توليد وانيلين با استفاده از فناوري سبز و كارآمد نانو و زيست توده در بهبود صنايع داروسازي، بهداشتي و صنايع غذايي ميباشد. در اختراع حاضر نانوكاتاليستهايي از پالاديم مستقر بر روكش پليمري از نانوذرات مغناطيسي آهن با موفقيت سنتز شد و با آناليزهاي XRD،, TEM, EDX FESEM، BET, VSM, TGA و FTIR تعيين خصوصيت گرديد. نوآوري اين نانوكاتاليست هاي جديد در طراحي ساختار هسته-پوسته با استفاده از سنتز روكش پليمري با گروه هاي عاملي هيدروكسيلي و كربوكسيلي براي استقرار نانوذرات پالاديم بر سطح نانوذرات مغناطيسي هسته ميباشد. نتايج حاصل از آناليز VSM خاصيت سوپرپارامغناطيسي TGA , (γ-Fe2O3)پايداري حرارتي نانوكاتاليستها را تائيد كرده و FTIR قرارگرفتن دو روكش پليمري سنتز شده با گروه هاي عاملي از تركيبات كتكول، فرمالدهيد، ساليسيليك اسيد و تيواوره را بطور واضح مشخص كرده است. نتايج آناليز BET نشان داد نانوذرات پالاديم مستقر بر روكش پليمري بر روي سطح مخصوص كاتاليست قرار گرفته كه همين امر توزيع فاز فعال بر روي نانوذرات مغناطيسي را نيز بهبود بخشيد. نتايج حاصل از آناليز XRD نشان داد كه نانوكاتاليستهاي سنتز شده فاز كريستالي (γ-Fe2O3) بخوبي حفظ كرده و با افزودن نانوذرات پالاديم از شدت اين فاز كاسته شده و در نتيجه فاز فعال به خوبي بر روي روكش پليمري سطح نانوذرات پخش شده است. از طرفي ميتوان ادعا كرد كه استفاده از روكش پليمري با گروه هاي عاملي هيدروكسيلي و كربوكسيلي باعث شده كه مقادير بيشتري از فاز فعال وارد ساختار پايه كاتاليست شود و عملكرد كاتاليستي آنها بهبود مييابد. بر اساس نتايج آناليز مورفولوژي FESEM، نانوكاتاليستها نسبت به ديگر كاتاليستها اندازه ذرات كوچكتري داشته و توزيع اندازه ذرات آن يكنواختتر ميباشد. راندمان توليد وانيلين با استفاده از نانو كاتاليست γ-Fe2O3/CSF-Pd با پيشساز ايزوژنول با انتخابپذيري 85% و با پيشساز وانيليل الكل با انتخابپذيري 100% بدست آمد كه در مقايسه با γ-Fe2O3/TCF-Pd مقدار راندمان توليد وانيلين به ميزان 8-5% افزايش يافته است. مهمترين وجه تمايز اين روش توليد وانيلين با استفاده از فناوري زيست توده و نانوكاتاليستها نسبت يه ديگر روشها، توليد راندمان بالاتر، تشكيل محصولات جانبي كمتر و طراحي و سنتز كاتاليستهاي كارآمد قابل بازيافت مجدد و بصرفه اقتصادي ميباشد.
فرمولاسيون پودر ضد التهابي تعذيه روده اي غني شده با ويتامين ها و املاح و تركيبات آنتي اكسيداني با توجه به اينكه التهاب حاد مي تواند ناشي از پاسخ اوليه سيستم ايمني به تروما، جراحت و سوختگي باشد، سبب افزايش نقل و انتقالات پلاسمايي، لكوسيت ها، آنتي بادي ها و كمپلمان ها از خون به بافت هاي محيطي مي گردد و نظر به اينكه يكي از عوارض التهاب بالا در بيماران بستري در بخش مراقبت هاي ويژه سوءتغذيه مي باشد كه به دنبال شرايط حاد و كاتابوليك موجود در آنها، هميشه به عنوان پيشگيري قوي براي پيامدهاي نامطلوب مخصوصا در اين بيماران مي باشد. از طرفي تغيير در رژيم غذايي مي تواند از طريق مكانيسم هاي مختلفي مانند كاهش فرآيندهاي التهابي، افزايش سطوح آنتي اكسيدانها، تغيير پروفايل ليپيدي و تغيير تعادل فلور باكتريايي روده بدن را تحت تاثير قرار مي دهد. بنابراين با توجه به نقش مهم و كليدي مواد مغذي در فرآيندهاي التهابي، فرمولاسيوني با نمايه التهابي پايين را به منظور كاهش التهاب در بيماران بدحال طراحي و توليد كرديم.
مشكل اصلي كه در رابطه با آلياژهاي حافظه دار پايه مس وجود دارد ا ين است كه بدليل نظم بالاي ساختاري فاز مادر، اندازه دانه و حالت پلي كريستالي، اين آلياژها ترد مي باشند و در واقع امكان اعمال كار سرد بر روي ا ين آ لياژها بسيار محدود مي باشد. از طرفي خواص حافظه داري و همچنين دماي هاي استحاله هاي بسيار به تركيب شيميا يي وابسته بوده و حتي با اندك تفاوت در تركيب شيميايي مورد نظر، امكان تغيير در دماهاي استحاله اي حتي در بعضي موارد به مقدار قابل توجه و چشمگيري وجود دارد. در روش هاي معمو ل توليد اين نوع آلياژها كه از عمليات هاي ذوب و ريخته گري استفاده مي شود، كنترل دو پارامتر اشاره شده يعني اندازه دانه و تركيب شيميايي بسيار مشكل است و بايد با افزودن عناصر فلزي ديگر و انجام بسيار دقيق فرآيند ذوب و ريخته گري سعي در كنترل اين دو پارامتر شود. پس اگر روشي اتخاذ شود كه اين دو پارامتر به بهترين وجه كنترل گردند بسيار مورد توجه قرار خواهد گرفت. در علم نانومواد كنترل دقيق اندازه و شكل و در موارد آلياژ سازي كنترل مناسب تركيب شيميايي از مهمترين مسائلي هستند كه اين زمينه علم و تكنولوژي در جهت رفع آنها كوشيده استت و البته كنترل كردن اين موارد مستقيما به روش هاي توليد مواد مربوط مي شود. روش هاي زيادي براي توليد پودر و البته در مقياس نانو ابداع شده اند اما در كمتر روشي به امكان توليد آلياژ فلزي اشاره شده است نكته با ارزش اين روش آلياژ سازي مكانيكي از طريق آسيابكاري مكانيكي ساخت نانو مواد آلياژهاي فلزي است كه براي توليد آن ها به روش معمول ذوب و ريخته گري نياز به دماهاي بسيار بالا حدااقل 650 مي باشد. اين روش توانسته حتي در توليد كامپوزيت ها با تقويت كننده هايي در مقياس نانو كمك شاياني به صنعت و برآورده كردن نيازهاي جامعه صنعتي امروز بكند.
سيستم استريل كننده هوا و تجهيزات توسط بخار پراكسيد هيدروژن جهت از بين بردن كليه ميكروارگانيسم ها در حوزه بيوتكنولوژي كاربرد دارد. امروزه متداول ترين و ساده ترين روشي كه براي استريل سازي اتاق هاي تميز در شركت هاي دارويي و صنايعي كه نياز به محيط استريل و بدون آلودگي زيستي دارند استفاده از گاز فرمالين و اتيلن اكسايد است كه سرطانزايي هر دو گاز ثابت شده است. در سيستم جديد با استفاده از خاصيت پيزوالكتريك سراميك، مولكول هاي پراكسيد هيدروژن را به ذرات ريز و با استفاده از جريان هوا و عبور از جريان الكتريكي، تبديل به ذرات بارداري ميكند كه وارد محيط مورد نظر ميشود و با استفاده از دمنده هاي مختلف با توجه به ابعاد محيط، جريان پيوسته اي از بخار پراكسيد هيدروژن باردار به همه قسمت ها و تجهيزات ميرسد. پراكسيد هيدروژن با توجه به خاصيت اكسيد كنندگي شديد با ديواره غشاء، DNA و پروتئين ميكروارگانيسم ها واكنش مي دهد و آنها را از بين مي برد. پس از طي مدت زماني پراكسيد تجزيه شده و تبديل به دو ماده مفيد يعني آب و اكسيژن مي شود. از كاربردهاي اين روش ميتوان به اتاق هاي تميز در صنايع داروسازي، بيمارستان ها، اتاق عمل، صنايع غذايي و دام و طيور و... اشاره كرد.
در پرونده مربوطه خلاصه اختراع يافت نشد به شرح و توصيف پرونده رجوع شود
موارد یافت شده: 9